This is automatic translation. If you do not like it, switch to English or another language. Thank you for understanding. OK Show original
Tilfreds

Sådan administreres grupper og projekter i Redmine

Følgende er a detaljeret vejledning om, hvordan man administrerer grupper og projekter i Redmine.

Håndtering af grupper

I Redmine kan administratorer definere brugergrupper. Ligesom almindelige brugere kan grupper tilføjes som projektmedlemmer, der bruger det samme roller (en rolle er dybest set en samling af forskellige tilladelser. Den giver dig også mulighed for at definere de tilladelser, medlemmer har på et bestemt projekt).

Brugeren arver alle gruppens privilegier, når han tilføjer den til en nuværende gruppe.

Sådan oprettes grupper?

Overhold følgende trin for at oprette en gruppe:

  1. Klik på “Administration”.
  2. Klik på “Grupper”.
  3. Klik på "Ny gruppe", og skriv din gruppes navn i "Navn".
  4. Klik på "Opret".

Sådan tilføjes tilknyttede projekter og medlemmer?

Følg disse trin for at tilføje medlemmer i en gruppe

  1. Klik på Administration -> Grupper.
  2. Klik på gruppens navn, du vil ændre.
  3. Her ser du tre forskellige faner: Brugere, Generelt og Projekter.

image015

Brugere

  1. Tilføj brugere ved at markere afkrydsningsfeltet "brugernavn" for hver bruger.
  2. Tryk på "Tilføj".

Generelt

Ændre navn ved at redigere feltet "Navn".

Projekter

  1. Vælg et projekt i pop op-menuen.
  2. Indstil rollen, og tryk på "Tilføj".

image016

Håndtering af projekter

Håndtering af projekter inkluderer lukning af projekter, redigering af et projekt, arkivering af projekter, kopiering af et eksisterende projekt og sletning af et projekt. Du kan gøre de fleste af disse ting fra en projektliste.

Projekter liste

Som standard viser listen over projekter alle aktive projekter. Skift statusfilteret til "Alle" for at se alle projekterne (arkiverede og aktive projekter).

Husk, at der også er en projektliste for standardbrugere, som du kan få adgang til ved at klikke på "Projekter" i topmenuen. Ikke-administratorer kan starte nye projekter (og også lukke disse projekter) på denne projektliste. Denne præsenterede projektliste er muligvis det eneste sted at styre projekter afhængigt af bruger tilladelser.

De viste kolonner inkluderer:

  • Projekt: Navn på projektet
  • Beskrivelse: En kort beskrivelse af projektet
  • Oprettet: Angiver den dato, hvor projektet blev oprettet
  • Offentligt: ​​Projektet er offentligt, hvis ikonet "grøn rør" er til stede og er synligt for alle, der muligvis gør ting, der kun er tilladt af roller Anonyme og Ikke-medlemmer. (førstnævnte er en specifik rolle, der giver dig mulighed for at definere tilladelser, som anonyme brugere har til projekter, mens ikke-rolle-rolle giver dig mulighed for at definere en registreret brugers tilladelser til specifikke projekter, som han eller hun ikke er medlem af). Kun en bruger, der fik adgang af projektets administrator, kan se ikke-offentlige projekter.

Dette billede er en visuel demonstration af ovenstående.

image017

Sådan lukkes et projekt?

At lukke et projekt indstiller et bestemt projekt til en tilstand, der er skrivebeskyttet. Du kan stadig få adgang til et lukket projekt som et almindeligt projekt. Du kan dog ikke ændre noget mere, så det er skrivebeskyttet.

Linket, der giver dig mulighed for at lukke et projekt, er tilgængeligt på basis af hvert projekt i projektets oversigtsskærm. Det er ikke en del af projektlisten (som er vist ovenfor).

Sådan arkiveres et projekt?

Klik på arkivikonet fra listen over projekter for at arkivere et bestemt projekt.

Et projekt, der arkiveres, er ikke længere synligt af enkeltpersoner. Kun administratoren kan fjerne arkivering af det nævnte projekt. Ethvert delprojekt arkiveres også, når du arkiverer et bestemt projekt.

Sådan kopieres et eksisterende projekt?

Klik på ikonet Kopier (fra listen over projekter) til højre for det projekt, du vil kopiere.

Du får den forudfyldte nye projektform, der indeholder det kopierede projektindstillinger (f.eks. Brugerdefinerede felter, trackere osv.). Du kan vælge, hvad der også skal kopieres til dit nye projekt (f.eks. Fora, wiki-sider, versioner, medlemmer osv.) I den nederste del af formularen.

image018

Sådan slettes et projekt?

Klik på papirkurven fra projektlisten, hvorefter du bliver nødt til at bekræfte igen på en separat skærm.

Dette sletter hele projektet, inklusive delprojekter. I modsætning til arkiv kan du ikke gendanne et slettet projekt, når det er blevet slettet.

 

Forfatter: Sa Bal, Lukáš Beňa

Yderligere oplysninger
Gratis prøveversion

Nem Redmine 10 opgradering
Top plugins & features
Nyt og mobilt design
Server opgraderinger
Global sky

Start gratis prøveversion

Prøv Easy Redmine i en 30-dages gratis prøveperiode

Fuldt udstyret, 30 Dage, SSL-beskyttet, Daglige Backups, I din Geo-placering

or